Velkommen til Haarby Gymnastik
- en del af Haarby Idrætsforening.

Nu kan du tilmelde dig hold for 2021-2022.

Se mere under holdtilmelding.
Du kan læse om alle holdene og blive inspireret.

Drømmer du om at blive instruktør?

HIF Gymnastik har brug for DIN/JERES hjælp.??
Skal dit barn gå til gymnastik i Haarby? Eller kender du en som skal?
Vi mangler instruktører og hjælpeinstruktører til børneholdene
Krudtuglerne og springgymnastikhold. Måske har I som forældre, større søskende, onkler eller tanter lyst til at give børnene en masse fede og sjove oplevelser med gymnastik. Så er det NU man skal melde sig som instruktør.

Instruktør til Krudtuglerne

Krudtuglerne (navnet kan ændres) er et gymnastikhold for børn i alderen 3-6 år. (Børnehave til skolestart). Hvad man skal lave med et sådan hold, er helt op til dig. Det kan være alt fra motorik, til leg og tumlegymnastik. Vi i bestyrelsen vil selvfølgelig hjælpe i gang hvis det ønskes. Der vil også være mulighed for at komme på kursus.

Hjælpeinstruktør til springholdene
Vi mangler ekstra hænder til at hjælpe med at holde styr på de mange medlemmer vi har på vores 4 springhold. Du kommer på kursus i de nødvendige modtage teknikker og ellers skal du bare have masser af godt humør og kunne møde op til træninger og opvisninger.

Lidt om os
Som instruktør i HIF Gymnastik har vi et godt sammenhold. Vi afholder opvisninger og gymnastikskole hvert år og har forskellige sammenkomster i foreningen (når Corona ikke længere er en hindring).

Alt er frivilligt, men man vil blive skattefrit afregnet for de timer man har med sit hold.
Lysten og passionen skal du bare selv medbringe??

Vi har mange børn i Haarby som elsker at gå til gymnastik vi mangler bare DIG/JER.
Lyder det ikke bare fantastisk ????

Vi skal holde gang i idrætslivet i Haarby så ring eller skriv til os i bestyrelsen så I kan komme i gang med en masse sjov gymnastik.
Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig/Jer.??

På vegne af bestyrelsen,
Formand Maria Zoëga
 Bestyrelsesformand, instruktør på springgymnastikhold
E-mail: mdl0606@yahoo.dk
Tlf: 20359287

Når du tilmelder dig et hold, skal du være opmærksom på følgende:

Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke - ej heller ved holdtilmedling hvor enkelt timer aflyses. På opvisningsholdene er der i prisen, inkluderet tøj til opvisning. På opvisningsholdene forventer vi at gymnasterne deltager i opvisningerne i videst muligt omfang.

Alle hold der bruger håndredskaber eller redskaber til spring er underlagt ekstraordinær rengøring. Dette betyder også at vi beder alle deltagere på holdene om at, yde forståelse for at der afsættes tid til dette i den time der er til træning.

Vi glæder os til at se Jer