Velkommen til Haarby Gymnastik
- en del af Haarby Idrætsforening.
 

Grundet COVID-19 er vi nødsaget til at lukke tilmeldingen for hold i Multirummet i Haarby Hallen og på Linjen 2 i Haarby. Det er følgende hold der er påvirket: Jumping Fitness (mandag og onsdag), Flow yoga, Dance Fitness, Stram op, Zumba og Yoga. Dette skyldes vi fortsat skal holde os til et bestemt antal deltagere på holdene, i de lidt mindre lokaler. Vi beklager ulejligheden, men håber I er friske på en hurtig tilmelding når vi er klar med overblikket. – Følg med på hjemmesiden og vores facebookside.

Da vi har lukket tilmeldingen for ovenstående hold, er det ikke muligt, at se holdene i fanen ”holdtilmelding” på nuværende tidspunkt. Har du allerede tilmeldt dig, er du fortsat på holdet. Skulle der ske ændringer med din tilmelding vil du få direkte besked. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Vi glæder os til at se Jer – og der er stadig mulighed for tilmelding for holdene i de Haarby Hallernes store haller med flere kvadratmeter. Når vi mødes til den nye sæson vil vi naturligvis stå klar med håndsprit og der vil være ekstra fokus på aftørring af redskaber.

 

Når du tilmelder dig et hold, skal du være opmærksom på følgende:

      Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke, hvis man stopper i løbet af sæsonen. På opvisningsholdene er der i prisen, inkluderet tøj til opvisning. På opvisningshold ene forventer vi at man deltager i opvisningerne i videst mulig omfang.

NYHEDER

EVENTS