Velkommen til Haarby Gymnastik
- en del af Haarby Idrætsforening.

Opdatering fra bestyrelsen efter Covid-19 restriktioner d. 23/10-2020
Bestyrelsen gør opmærksom på at du bør følge dit hold tæt, i den kommende tid for, at følge udviklingen i holdes træningstider og eventuelle aflysninger.
Husk at blive hjemme hvis du ikke er på toppen og skulle der opstå positiv Covid-19 i din hustand, skal bestyrelsen kontaktes omgående således øvrige deltager kan informeres.
Alle børnehold køre videre som hidtil. Der er fortsat mulighed for at træne. Husk dog der skal bæres mundbind i hallen indtil træningen starter.
Alle voksenhold er der restriktioner på. Der kan være 9 deltager + 1 instruktør. Dette betyder at visse hold i foreningen er udfordret på nuværende tidspunkt. Husk der skal bæres mundbind i hallen indtil træningen starter. Alle opfordres til at tage egen træningsmåtte eller udstyr med.
Nedenfor har vi inddelt holdene i de kategorier de er i, i uge 44. Vi opdatere løbende.
Zumba og Crosstræning fortsætter under ændringer.
MultiMotion og Bevæg dig - Bevar dig, lukker ned i ugerne 44-45-46-47
Stram op, Flow yoga, Jumping (Både mandag og onsdag) er aflyst i uge 44.
Yoga afholder ikke timer frem tik nytår. (Sidste time er onsdag i uge 44)
Vi holder jer opdateret lige så meget og hurtigt vi kan. Vi håber på forståelse fra jer alle. I er velkommen til at kontakte bestyrelsen via Facebook eller mail hvis der er spørgsmål. Det er vigtigt at alle er tilmeldt hold når de møder op. Dette er brugbar viden for foreningen, hvis der skulle være behov for at kontakte et hold.
Med sprit og afstand ønsker vi alle god træning
Bestyrelsen - Haarby idrætsforening - Gymnastik.

Når du tilmelder dig et hold, skal du være opmærksom på følgende:

Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke - ej heller ved holdtilmedling hvor enkelt timer aflyses. På opvisningsholdene er der i prisen, inkluderet tøj til opvisning. På opvisningsholdene forventer vi at gymnasterne deltager i opvisningerne i videst muligt omfang.

Alle hold der bruger håndredskaber eller redskaber til spring er underlagt ekstraordinær rengøring. Dette betyder også at vi beder alle deltagere på holdene om at, yde forståelse for at der afsættes tid til dette i den time der er til træning.

Vi glæder os til at se Jer – Med håndsprit og godt humør.

DGI retningslinjer for holdtræning under covid-19

Se linket for fuld overblik eller læs nedenstående 8 gode råd.

-Brug mundbind til og fra træning

- Bliv hjemme hvis du har symptomer

-       Ankom omklædt og tidligst 5 minutter før start

-       Forlad lokalet straks efter træning

-       Hold 2 meters afstand under træning

-       Undgå fysisk kontakt med andre deltagere

-       Medbring selv svedabsorberende træningsudstyr, som måtter m.m.

-       Undgå at rører andres udstyr, drikkedunke tasker mv.

-       Husk god hygiejne før, under og efter træning.