Velkommen til Haarby Gymnastik - en del af Haarby Idrætsforening.

Et godt og stærkt foreningsliv er en vigtig del af et attraktivt og godt lokalsamfund.

Vi vil at alle har lyst til at komme og være i Haarby Hallen og være aktive på vores hold.
Vi vil sikre at borgere i Haarby bliver introduceret for Haarby Idrætsforening.
Vi vil vise hele landet, at i Haarby har vi fået skabt noget stærkt og vedvarende, som skal være en drivkraft og et aktiv for Haarbys borgere, forenings, - og idrætslivet.

Vi vil også gerne at du bliver en del af det fællesskab, og alle de gode oplevelser der er forbundet med at være en del af Haarby Idrætsforening. Du behøver ikke være medlem, og det koster dig ingenting at være tilknyttet foreningslivet i, og omkring idrætsforeningen. Men vi vil så gerne have lov til at spørge dig, om du vil give en hånd med hvis vi har brug for det.

Der er allerede en masse frivillige mennesker, som gør et rigtig godt stykke arbejde for, at vi i Haarby kan tilbyde nogle rigtig gode aktiviteter for både børn, voksne og ældre. Der er meget arbejde forbundet med at drive sunde foreninger, som skal udvikle sig, og være attraktive for flest mulige i, og omkring Haarby.

For mange betyder det ikke noget, hvis man skal give en hånd til at sætte borde op, lave kaffe, bage en kage, stå i køkkenet eller i bar en enkelt aften.. men for os i foreningerne betyder det en verden til forskel. Vi bruger rigtig mange kræfter og tid på disse ting som kan virke små. Tid som vi kunne bruge til at lave endnu mere udvikling, og tiltag til gavn for medlemmer og borgere i Haarby.

Vi håber du har lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab i Haarby.

Velkommen til Haarby Gymnastik

Opvisninger 2020 - sæt allerede nu kryds i din kalender.
Lokal gymnastikopvisning den 7. marts
DGI opvisning den 8. marts

Tilmeld dig nemt på vores hold. Klik på holdtilmelding og tilmeld dig det hold du ønsker at gå på.
TRYK på BOOKING for at finde alle vores hold du kan tilmelde dig på pr. time.
HUSK, at oprette en bruger først.
Opret din profil/bruger ved at klikke på login i højre hjørne.

Følg vores vejledning ved tilmelding og betaling
                                       KLIK HER