Velkommen til Haarby Gymnastik
- en del af Haarby Idrætsforening.

Sæsonen 2020-2021 er nu stille og roligt gået i gang. Vi starter alle vores hold op med godt humør, masser af energi og håndsprit på alle hold.

Du kan nu tilmelde dig det/de hold du ønsker at deltage på, eller købe et klippekort til booking hold,

hvis du for eksempel ikke kan deltage hver uge på et hold.

Hilsen fra formanden
HIF Gymnastik følger stadig tæt med i udviklingen omkring Covid-19.
Vi følger de retningslinjer som bliver givet til os, af Sundhedsstyrelsen og DGI.
Vi har hørt, at nogle foreninger har valgt at lukke ned for idræt indtil 4 oktober.
Indtil videre er dette ikke tilfældet hos os. Vi følger de givne retningslinjer og melder ud så snart der er nyt.
Rengøring af redskaber m.v. inden, imellem og efter holdene er stadig gældende så det fortsætter vi med.
Håndvask og afspritning af hænder skal vi også fortsat huske på samt holde den gældende afstand til hinanden??

Vi skal samtidig overholde et bestemt antal personer (4 m2 pr. person), for eksempelvis i gymnastiksalen på skolen er der kun plads til de gymnaster og instruktører der må være, så der kan desværre ikke være tilskuere og forældre inde i gymnastiksalen også.
I hallen gælder der også regler og det er vores ansvar som forening at sørge for at antallet af gymnaster ikke overstiger det tilladte derfor håber vi, at I som forældre og tilskuere accepterer, hvis I ikke kan få lov til at kigge på.??
I skal alle have tak for tålmodigheden og respekten I viser vores instruktører i disse tider.
På HIF's vegne
Maria Dalgaard Zoëga

Når du tilmelder dig et hold, skal du være opmærksom på følgende:

Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke. På opvisningsholdene er der i prisen, inkluderet tøj til opvisning. På opvisningsholdene forventer vi at gymnasterne deltager i opvisningerne i videst muligt omfang.

Alle hold der bruger håndredskaber eller redskaber til spring er underlagt ekstraordinær rengøring. Dette betyder også at vi beder alle deltagere på holdene om at, yde forståelse for at der afsættes tid til dette i den time der er til træning.

Vi glæder os til at se Jer – Med håndsprit og godt humør.

DGI retningslinjer for holdtræning under covid-19

Se linket for fuld overblik eller læs nedenstående 8 gode råd.

-       Bliv hjemme hvis du har symptomer

-       Ankom omklædt og tidligst 5 minutter før start

-       Forlad lokalet straks efter træning

-       Hold 2 meters afstand under træning

-       Undgå fysisk kontakt med andre deltagere

-       Medbring selv svedabsorberende træningsudstyr, som måtter m.m.

-       Undgå at rører andres udstyr, drikkedunke tasker mv.

-       Husk god hygiejne før, under og efter træning.